DSC01219_bewerkt
DSC01219_bewerkt

press to zoom
1_MG_3014_fc_shape
1_MG_3014_fc_shape

press to zoom
DSC01219_bewerkt
DSC01219_bewerkt

press to zoom
1/2

 Vitafeld bodyscan

De Vitafeld bodyscan is een meet en behandel methode die Fysische processen in ons lichaam meet en de dynamische processen in beelden en informatie weergeeft. Met gezonde frequenties behandelt het terug. Deze lichaamscanner bundelt kennis over de relaties in ons hele lijf en geeft energetische spanningen en blokkades in de verschillende delen van het lichaam, organen en systemen aan. Ons lichaam bestaat niet uit onderdelen maar uit één samenwerkend geheel: het is een Netwerk. iedere actie roept weer een reactie op.

De meting maakt geen foto s zoals een MRI, of Röntgen, maar geeft afwijkingen van normaalwaarden van de frequentie patronen van weefsels weer. Het laat als het ware zien hoe goed weefsels "in hun vel zitten".  De meting geeft Geen diagnose. Dat kan alleen een arts.  De meting geeft mij als therapeut informatie hoe ik je via leefstijl kan helpen om jouw vitaliteit te verbeteren. Daarnaast verwijs ik je door als dat beter past bij jouw hulpvraag.
1 Meting geeft veel informatie over het moment van meten, meerdere metingen geven een trend aan. 
 

Voor Wie?

Voor iedereen die wil weten waar je zelf iets goeds voor je eigen gezondheid kunt doen, zijn of haar Fitheid wil verbeteren, prestaties moet leveren, Steeds moe is en weet je niet waar het hem in zit? Wil je weten of er relaties zijn tussen ongemakken of klachten die je ervaart?


De Vitafeld bodyscan geeft inzicht in dynamische processen in het lichaam. Ín het moment dat je meet. Zo n proces ziet er in de ochtend anders uit als in de avond, of na het sporten. Óf als je lijf op weg is de griep te krijgen maar je dat nog niet echt voelt. Je voelt je niet fit? Misschien ben je wel verzuurd, Is er een gebrek aan mineralen/vitamines of zelfs vetten. Spelen virussen, bacteriën schimmels je parten. Zijn er blokkades in wervels, gewrichten die niet soepel zijn, bloedvaten, zenuwbanen.  Heb je last van oxidatieve stress. Oxiwat? Juist...

De scan meet  zelfs de kleinste structuren zoals de Mitochondriën, Celmembramen, maar ook Toxines.

Dit is geen vervanging voor of vergelijkbaar met bijvoorbeeld bloedonderzoek.

Hoe ziet een afspraak eruit?

1 elektrode plak ik op de binnenkant van iedere enkel.

Hiermee sluit ik je aan op de lichaamscan module en start ik de Meting

Deze duurt 8-12 minuten en je merkt niets van de lichaamseigen frequenties die door je lijf worden gestuurd. Een enkele keer hoor ik terug dat iemand een lichte tinteling ervaart. Na de meting word de behandeling op Maat gestart, terwijl wij de meting doorspreken.

Na de behandeling krijg je een glas water: doorspoelen is belangrijk om afvalstoffen af te voeren.

Met praktische handvaten, inzichten, een behandeling van De Vitafeld bodyscan en een eventueel bij te boeken massage ter extra ontgifting geef ik je een gezonde duw in de goede richting :-) . Zie het als je eigen APK!

 

De Lichaamsscan met behandeling kan op zichzelf staand of in een serie van behandelingen gecombineerd worden met Voetreflextherapie en/of Tuina.