DSC01219_bewerkt
DSC01219_bewerkt

1_MG_3014_fc_shape
1_MG_3014_fc_shape

DSC01219_bewerkt
DSC01219_bewerkt

1/2

Lichaamsscan van Global Diagnostics

Global Diagnostics is een meet en behandel methode die Fysische processen in ons lichaam meet en de dynamische processen in beelden en informatie weergeeft. Met gezonde frequenties behandelt het terug. Global Diagnostics bundelt kennis over de relaties in ons hele lijf en geeft energetische spanningen en blokkades in de verschillende delen van het lichaam, organen en systemen aan. Ons lichaam bestaat niet uit onderdelen maar uit één samenwerkend geheel: het is een Netwerk. iedere actie roept weer een reactie op.

Voor Wie?

Voor iedereen die wil weten waar je zelf iets goeds voor je eigen gezondheid kunt doen, zijn of haar Fitheid wil verbeteren, prestaties moet leveren, Steeds moe is en weet je niet waar het hem in zit? Wil je weten of er relaties zijn tussen ongemakken of klachten die je ervaart?


Global Diagnostics geeft inzicht in dynamische processen in het lichaam. Ín het moment dat je meet. Zo n proces ziet er in de ochtend anders uit als in de avond, of na het sporten. Óf als je lijf op weg is de griep te krijgen maar je dat nog niet echt voelt. Je voelt je niet fit? Misschien ben je wel verzuurd, Is er een gebrek aan mineralen/vitamines of zelfs vetten. Spelen virussen, bacteriën schimmels je parten. Zijn er blokkades in wervels, gewrichten die niet soepel zijn, bloedvaten, zenuwbanen.  Heb je last van oxidatieve stress. Oxiwat? Juist...

De GD meet  zelfs te kleinste structuren zoals de Mitochondriën, Celmembramen, maar ook Toxines.

Dit is geen vervanging voor of vergelijkbaar met bijvoorbeeld bloedonderzoek.

Hoe ziet een afspraak eruit?

1 elektrode plak ik op de binnenkant van iedere enkel.

Hiermee sluit ik je aan op de Global Diagnostic module en start ik de Meting

Deze duurt 8-12 minuten en je merkt niets van de lichaamseigen frequenties die door je lijf worden gestuurd.Een enkele keer hoor ik terug dat iemand een lichte tinteling ervaart. Na de meting spreken we deze kort door waarna de behandeling op Maat word gestart.

Na de behandeling krijg je een glas water: doorspoelen is belangrijk om afvalstoffen af te voeren.

Met praktische handvaten en tips, inzichten, een behandeling van de Global en een eventueel bij te boeken massage ter extra ontgifting geef ik je een gezonde duw in de goede richting :-) . Zie het als je eigen APK!

De Lichaamsscan met behandeling kan op zichzelf staand of in een serie van behandelingen gecombineerd worden met Voetreflextherapie en/of Tuina.